Orange & Cinnamon Wit Pouch Craft Series, 2,2 kg

Orange & Cinnamon Wit Pouch

Craft Series, 2,2 kg

Varenr: 107827
349,-
-+
Hovedlager: 2
  • 3Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 6Stavanger
  • 2Sverige
  • 0Volum
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Orange & Cinnamon Wit er en forfriskende og festlig variant av den belgiske øltypen Witbier.
Dette ølet har en herlig krydret aroma man forventer av en wit, med tydelig preg av kanel og appelsin i smaken. men sterkere preg av appelsin enn hva man normalt vil finne i witbier og kanel i smaken. Ølet har et flott gyllent og tåkete utseende med tykt hvitt skum.
Fungerer svært godt som juleøl!

Ca alkoholprosent : 4,9%
Bitterhet         : IBU 14-19

Settet inneholder flytende maltekstrakt og M21 Belgian Wit yeast 10g.

Du vil få ca 23l ferdig produkt med dette settet.

Til dette ekstraktsettet vil du også trenge i tillegg 1kg spraymalt for å oppnå ønsket alkoholprosent.
Vi anbefaler å bruke Brew Enhancer 1 til dette ølet.

Ekstraktsettene i "Craft-Serien" fra Mangrove Jack har to lommer, ene lommen inneholder maltekstrakten den andre lommen ligger tørrgjæren som følger med settet.

Vi anbefaler :
- Rehydrering av tørrgjær. I en sanitær beholder tilsettes 1 dl vann på ca. 30-35 °C per pakke tørrgjær. La det trekke i 20 min, deretter røres det inn og er klart til bruk.

 

Det følger med en instruks med selve settet, men hvis du lurer på den generelle fremgangsmåten så finner du en norsk instruks her .

Alle de proprietære produktene i instruksen kan erstattes av produkter vi fører.

 

Se hvor enkelt det er:
 

 

Tilbehør
Alternativer
82364
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.